Boekenfonds

Komende zomer worden je schoolboeken bij jou thuis bezorgd door Iddink Boekefondsservice.
Om je schoolboeken je krijgen moet je ze wel zelf "bestellen" op www.iddink.be. Het is belangrijk dat je dit voor de zomervakantie doet.

Op www.iddink.be kun je bovendien gemakkelijk de overige leermiddelen bestellen, zoals atlassen, woordenboeken, rekenmachines e.d. Ook int Iddink Boekenfondsservice in een aantal gevallen bijdragen namens de school.

 

Bestellen:  

Het is belangrijk dat je op tijd bestelt. Als je te laat bestelt, kan Iddink Boekenfondsservice niet garanderen dat je de boeken op tijd in huis hebt.

 

Hoe bestel je?

Via www.iddink.be kan je op een eenvoudige en snelle manier bestellen. Het enige dat je nodig hebt is je schoolcode G6V4KZFT en je persoonlijke account. Heb je nog geen persoonlijk account, dan kun je deze tijdens het bestellen op www.iddink.be aanmaken.

 

Betalen

Iddink Boekenfondsservice biedt diverse betalingsmogelijkheden.

 

Levering pakket

Als je op tijd hebt besteld, worden je boeken voor de start van het schooljaar door TNT Post op je huisadres aangeboden. Ben je de eerste keer niet thuis, dan wordt je pakket de volgende dag nogmaals bij je aangeboden. Je kunt via www.iddink.be de "klantenservice" zien waar je pakket is.

 

Contact / Meer informatie

Kijk eerst op www.iddink.be, hier vind je ook alle informatie. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur op het nummer 014/ 30 41 70.